20210623_091918_edited.jpg

Amoveer project hoogspanningsvelden

Indien u meer wilt weten over wat er allemaal komt kijken bij het amoveren van een hoogspanningsveld, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We beantwoorden graag alle vragen die u hier maar over kunt hebben en maken gelijk ook een afspraak met u. We komen dan bij u langs om de velden te bekijken en een plan op te stellen om het amoveer project voor uw hoogspanningsvelden zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Er moet bij het verwijderen van een hoogspanningsveld zo zorgvuldig mogelijk te werk worden gegaan. Per slot van rekening hebben we het hier over een elektrisch veld waar levensgevaarlijke situaties bij kunnen ontstaan.

 
IMG20220110133143.jpg
Een amoveer project voor hoogspanningsvelden

Wilt u een professioneel bedrijf inschakelen bij een amoveer project voor hoogspanningsvelden? Dan nodigen wij u uit om hiervoor contact op te nemen met Intermilieu. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van amoveren. Wij hebben door de jaren heen een groot aantal gebouwen, objecten en terreinen geamoveerd. Ook op het gebied van hoogspanningsvelden hebben we veel ervaring. Wij zorgen ervoor dat uw hoogspanningsvelden amoveer project zo grondig en veilig mogelijk wordt uitgevoerd. We werken hierbij zo duurzaam mogelijk, zodat zoveel mogelijk onderdelen van uw hoogspanningsveld kunnen worden hergebruikt.

We gaan graag bij uw bedrijf aan de slag om ervoor te zorgen dat uw hoogspanningsvelden worden weggehaald. We doen dit altijd op een grondige, veilige en duurzame manier. We willen er per slot van rekening voor zorgen dat er bij onze werkzaamheden zo min mogelijk negatieve invloed is op het milieu. Naast het amoveren van hoogspanningsvelden zijn wij ook in te schakelen bij het amoveren van gebouwen of objecten. Daarnaast kunnen wij voor u ook in actie komen als er milieutechnische zaken spelen.

 
20210118_082757.jpg

Neem contact op

Heeft u een nieuw project in gedachten? Neem vandaag nog contact op om ervoor te zorgen dat uw werk goed wordt uitgevoerd.

Milieutechniek | Amoveertechniek

Havenstraat 29  Doetinchem

  • Facebook
  • LinkedIn