20210623_091918_edited.jpg

Amoveren hoogspanningsvelden

We gaan bij het amoveren van hoogspanningsvelden altijd heel voorzichtig te werk. Niet alleen omdat er met zorg om moet worden gegaan met elektriciteit, maar ook omdat wij zoveel mogelijk vrijkomende materialen willen kunnen hergebruiken. Zo proberen wij bij hoogspanningsvelden amoveren voor te zorgen dat het veld zo compleet mogelijk gerecycled kan worden en opnieuw gebruikt op een andere locatie. Dankzij deze duurzame manier van werken komen er geen overbodige materialen in het milieu terecht. Daarbij hoeven er voor een nieuw hoogspanningsveld ook geen nieuwe grondstoffen te worden gewonnen. Zo zijn we niet alleen duurzaam bezig, maar besparen we ook op de kosten voor uw project.

 
IMG20220110133143.jpg
Duurzaam amoveren van hoogspanningsvelden

Weghalen van hoogspanningsvelden is een project wat met grote zorg moet worden uitgevoerd. Bij het amoveren van hoogspanningsvelden komt heel wat kijken, het is dan ook het beste om hier een professioneel bedrijf in te schakelen waar veel kennis op dit gebied in huis is. Met Intermilieu haalt u de kennis is huis die nodig is om elk project tot een goed einde te brengen. Onze mensen hebben veel ervaring met het werken met hoogspanning en weten hoe hier veilig mee om moet worden gegaan. Ons bedrijf kan voor u hoogspanningsvelden amoveren, maar ook gebouwen, terreinen en objecten. Dit doen wij veilig, snel en effectief, maar vooral ook geheel duurzaam.

Wilt u meer weten over het amoven van hoogspanningsvelden? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen hierover aan ons te stellen. We vertellen u graag meer over hoe wij hierbij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen. Uiteraard hebben wij hier ook informatie over klaarstaan op de overige pagina’s van deze website. Naast het amoveren van hoogspanningsvelden kunt u ons ook altijd inschakelen voor het amoveren van gebouwen of objecten. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd op het gebied van milieutechniek.

 
20210118_082757.jpg

Neem contact op

Heeft u een nieuw project in gedachten? Neem vandaag nog contact op om ervoor te zorgen dat uw werk goed wordt uitgevoerd.

Milieutechniek | Amoveertechniek

Havenstraat 29  Doetinchem

  • Facebook
  • LinkedIn