20210623_091918_edited.jpg

Beton laten boren

Intermilieu is een bedrijf waar professionals klaarstaan om voor u een gebouw, terrein of object geheel te amoveren. We schakelen hierbij de beste materialen en mensen in, om er zo voor te zorgen dat het project goed wordt uitgevoerd. We willen er daarbij voor zorgen dat dit ook zo duurzaam mogelijk gebeurt. Materialen die opnieuw kunnen worden gebruikt zullen wij dan ook zoveel mogelijk trachten te preserveren, zodat een van onze partners hier bij een later project weer mee kan werken. Zo hoeven er minder grondstoffen gewonnen te worden, wat beter is voor het milieu. Uiteraard heeft dit ook een positief effect op de kosten van een project.

 
IMG20220110133143.jpg
Wilt u beton laten boren?

Intermilieu is de specialist op het gebied van amoveren. Wij kunnen voor u een gebouw, terrein of object grondig slopen, waarbij we ook altijd rekening houden met de duurzaamheid van het project. Wij zijn ook in te schakelen voor specialistische klussen. Wilt u bijvoorbeeld beton laten boren? Wij staan klaar om dit voor u uit te voeren. Bij ons werken specialisten die precies weten hoe een betonboor gebruikt moet worden. We hebben het dan niet alleen over de techniek van het boren zelf, maar ook over het zorgvuldig hiermee omgaan. Dit is vooral belangrijk als er bijvoorbeeld door sterkere materialen als beton en graniet moet worden geboord.

Het boren van beton laten uitvoeren door een professional is iets waar u het beste Intermilieu voor in kunt schakelen. Onze mensen hebben namelijk veel ervaring op dit gebied en zetten deze ervaring graag in voor uw project. Naast het laten boren van beton zijn wij ook in te zetten voor bijvoorbeeld het amoveren van een gebouw. Ook op het gebied van milieutechniek zijn wij inzetbaar. Zo zorgen wij ervoor dat gevaarlijke stoffen op een veilige manier worden gesaneerd. Wilt u Intermilieu inschakelen? U kunt dan altijd even contact met ons opnemen om een afspraak te maken. We hebben daarnaast ook elders op deze website meer informatie over ons bedrijf voor u klaarstaan.

 
20210118_082757.jpg

Neem contact op

Heeft u een nieuw project in gedachten? Neem vandaag nog contact op om ervoor te zorgen dat uw werk goed wordt uitgevoerd.

Milieutechniek | Amoveertechniek

Havenstraat 29  Doetinchem

  • Facebook
  • LinkedIn