20210623_091918_edited.jpg

Bodemsanering

Een bodem saneren vereist de kennis en ervaring van de experts van Intermilieu. De keuze voor een bepaalde vorm van bodemsanering hangt af van de aard en de ernst van de vervuiling en welke functie de bodem in de nabije toekomst moet vervullen. Er zijn diverse beproefde technieken die Intermilieu inzet. De bodem kan ter plekke gesaneerd worden, soms is het echter nodig om het gehele kavel af te graven en de verontreinigde grond op een andere locatie te saneren. De soorten verontreiniging variëren eveneens: een verontreiniging kan immobiel zijn, zoals asbest of zware metalen. Bij mobiele verontreiging moet de kans op verspreiding voorkomen worden. Intermilieu weet vanzelfsprekend raad met beide soorten verontreiniging.

 
IMG20220110133143.jpg
Is bodemsanering van uw grond nodig?

Voordat een nieuw bouwproject een aanvang kan nemen, is een gedegen bodemanalyse nodig. De gevolgen zijn onoverzichtelijk en de kosten hoger wanneer na oplevering van de nieuwbouw blijkt dat de bodem verontreinigd is. Als na preventief onderzoek blijkt dat er sprake is van bodemverontreiniging, laat u een bodemsanering uitvoeren. Intermilieu ontdoet het terrein geheel en definitief van elke soort verontreiniging. Dit erkende bedrijf is de absolute specialist op het gebied van duurzame bodemsanering. Tevens verzorgt Intermilieu duurzame sloopwerkzaamheden door zo veel mogelijk recyclebare materialen om te zetten in hoogwaardige grondstoffen voor nieuwe bestemmingen.

Laat het saneren van de bodem over aan de specialisten van Intermilieu. Zo weet u zeker dat de bodem van uw kavel volledig ontdaan is van afvalstoffen, zware metalen, chemische stoffen of asbest en dat deze materialen op veilige wijze afgevoerd worden. Het afvoeren is een essentiële service van Intermilieu, dat een betere leefwereld hoog in het vaandel heeft staan - niet voor niets is Intermilieu ongeëvenaard in zijn hergebruik-filosofie. Na de bodemsanering is de grond veilig om uw bouwproject te starten. Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van bodemsanering, of wilt u meer informatie over de verschillende soorten dienstverlening van Intermilieu? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het online contactformulier.

 
20210118_082757.jpg

Neem contact op

Heeft u een nieuw project in gedachten? Neem vandaag nog contact op om ervoor te zorgen dat uw werk goed wordt uitgevoerd.

Milieutechniek | Amoveertechniek

Havenstraat 29  Doetinchem

  • Facebook
  • LinkedIn
Bestand uploaden

Bedankt voor de inzending!