20210623_091918_edited.jpg

Demonteren hoogspanningsvelden

Ons bedrijf voor het demonteren van hoogspanningsvelden inschakelen Intermilieu is een bedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van het slopen van gebouwen, objecten en terreinen. Het demonteren van hoogspanningsvelden behoort tot deze specialiteiten. Wij gaan hierbij grondig te werk. De materialen die we demonteren willen we in zo goed mogelijke staat houden, zodat deze op een later tijdstip kunnen worden hergebruikt. We willen ons werk op een zo duurzaam mogelijke manier doen, waar ook nog eens bij komt dat we de kosten voor u door deze werkwijze zo laag mogelijk kunnen houden.

 
IMG20220110133143.jpg
Professioneel demonteren van hoogspanningsvelden

Beschikt u over een of meerdere hoogspanningsvelden op uw terrein, maar gebruikt u deze niet meer? Dan is het zonde als al die ruimte wordt ingenomen door iets wat effectief nutteloos is. Indien u dan voor het demonteren van hoogspanningsvelden kiest, dan raden wij u aan om hiervoor een professioneel bedrijf inschakelt. Per slot van rekening kunnen er bij hoogspanningsvelden gevaarlijke situaties ontstaan, die u koste wat kost zult willen vermijden. Voor hoogspanningsvelden demonteren schakelt u de specialisten van Intermilieu in. We hebben mensen in dienst die als geen ander weten wat hier allemaal bij komt kijken.

Indien u ons bedrijf voor het demonteren van hoogspanningsvelden in wilt schakelen, raden wij u aan om hier contact over op te nemen met ons. We beantwoorden graag alle vragen over dit onderwerp die u maar kunt hebben en kunnen gelijk met u een afspraak maken. We komen dan bij u langs om te bekijken hoe we onze werkzaamheden het beste uit kunnen voeren. Naast het ontmantelen van hoogspanningsvelden zijn we ook in te schakelen als er bijvoorbeeld een gebouw of een object moet worden gesloopt. Ook bij milieutechnische vraagstukken staan wij voor u klaar. Zo kunnen wij voor u op een zo veilig mogelijke manier asbest, chroom 6 of PCB saneren.

 
20210118_082757.jpg

Neem contact op

Heeft u een nieuw project in gedachten? Neem vandaag nog contact op om ervoor te zorgen dat uw werk goed wordt uitgevoerd.

Milieutechniek | Amoveertechniek

Havenstraat 29  Doetinchem

  • Facebook
  • LinkedIn