20210623_091918_edited.jpg

Recyclen elektromagnetische velden

Als het gaat om het recyclen van elektromagnetische velden, dan is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Niet alleen willen we alles zo voorzichtig mogelijk opruimen, zodat de materialen niet kapot gaan en nog een keer gebruikt kunnen worden, maar daarbij moet er natuurlijk ook aan de veiligheid worden gedacht. Elektromagnetische velden kunnen gevaren met zich meebrengen als ze niet op een goede manier worden geruimd. We hebben bij Intermilieu veel ervaring met elektromagnetische velden recyclen. Als u hier dan ook een specialist voor in wil schakelen, dan staan wij voor u klaar.

 
IMG20220110133143.jpg
Elektromagnetische velden recyclen

Heeft u het beheer over een elektromagnetisch veld dat verwijderd moet worden? Wellicht heeft het zijn nut gehad en is het nu tijd om het terrein ergens anders voor te gebruiken. Het kan ook dat het bedrijf waar het veld van was failliet is gegaan en dat het gehele terrein gesloopt moet worden. Schakel in een dergelijk geval Intermilieu in voor deze klus. Wij zorgen er namelijk voor dat het veld niet alleen helemaal wordt geruimd, maar dat de materialen die hierbij vrijkomen worden hergebruikt. Wij recyclen elektromagnetische velden zodat deze later op een andere locatie nog een keer kunnen worden gebruikt, of dat onderdelen hiervan een nieuwe bestemming vinden.

We hebben als bedrijf het recyclen van elektromagnetische velden al meerdere keren geregeld voor onze klanten. We raden u dan ook aan om hiervoor eens contact met ons op te nemen als u een veld heeft dat op een duurzame manier geruimd moet worden. Daarbij zijn wij ook in te schakelen voor andere sloopwerkzaamheden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook sloopwerk voor renovatie uitvoeren. We strippen een gebouw dan totdat alleen de constructie nog overeind staat. Deze kan dan weer worden hergebruikt. Ook op het gebied van milieutechniek bent u bij ons aan het juiste adres.

 
20210118_082757.jpg

Neem contact op

Heeft u een nieuw project in gedachten? Neem vandaag nog contact op om ervoor te zorgen dat uw werk goed wordt uitgevoerd.

Milieutechniek | Amoveertechniek

Havenstraat 29  Doetinchem

  • Facebook
  • LinkedIn