20210623_091918_edited.jpg

Recyclen hoogspanningsvelden

Als bedrijf recyclen wij hoogspanningsvelden voor onze klanten. We vinden het zonde om een hoogspanningsveld rücksichtslos te slopen, terwijl hier vaak volop materialen aanwezig zijn die makkelijk nog een keer kunnen worden gebruikt. Vaak is het zelfs mogelijk om een veld in zijn geheel opnieuw te gebruiken op een andere locatie. Wij demonteren het veld dan en zorgen er via een van onze partners voor dat het op een andere plek opnieuw wordt gebruikt. Dit is een meer duurzame manier om dit werk uit te voeren. Er komen geen materialen in het milieu terecht en het is ook niet nodig om nieuwe grondstoffen te winnen voor het maken van een nieuw veld.

 
IMG20220110133143.jpg
Recyclen van hoogspanningsvelden

Heeft u bij uw bedrijf de beschikking over hoogspanningsvelden en wilt u deze nu laten weghalen? Wellicht gaat het terrein of gebouw waar het hoogspanningsveld aanwezig is gesloopt worden en moet ook dit veld worden weggehaald. U haalt dan met Intermilieu de expertise in huis die nodig is om dit grondig en geheel veilig te doen. We hebben mensen in dienst die alles weten van het werken met hoogspanning en die ook weten hoe hier veilig mee om moet worden gegaan. Intermilieu is een specialist op het gebied van het amoveren van gebouwen, terreinen en objecten. Wij doen dit niet alleen grondig en veilig, maar ook geheel duurzaam.

Indien u meer wilt weten over hoe wij voor u bij het recyclen van hoogspanningsvelden te werk gaan, dan kunt u altijd even een kijkje komen nemen bij de informatie die wij voor u klaar hebben staan. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om uw vragen hierover aan ons te stellen. We maken graag een afspraak met u om de hoogspanningsvelden op uw locatie te komen bekijken, zodat we een plan kunnen maken om deze te verwijderen. Als bedrijf recyclen we hoogspanningsvelden voor een groot aantal klanten, altijd op een veilige en duurzame manier.

 
20210118_082757.jpg

Neem contact op

Heeft u een nieuw project in gedachten? Neem vandaag nog contact op om ervoor te zorgen dat uw werk goed wordt uitgevoerd.

Milieutechniek | Amoveertechniek

Havenstraat 29  Doetinchem

  • Facebook
  • LinkedIn