20210623_091918_edited.jpg

Recyclen koppelveld

Bij het recyclen van een koppelveld komt heel wat kijken. Een koppelveld is onderdeel van een elektriciteitsnetwerk, vandaar ook dat het belangrijk is om hier zorgvuldig mee om te gaan. Als er niet veilig wordt gewerkt, kan dit toch gevolg hebben dat er ongelukken gebeuren. Onze mensen hebben veel ervaring met het werken met elektriciteit en weten ook als geen ander hoe een dergelijk netwerk zo goed mogelijk moet worden ontmanteld. Wij doen dit op een manier die ervoor garant staat dat alles wat wordt ontmanteld eenvoudig nog een keer gebruikt kan worden.

 
IMG20220110133143.jpg
Het recyclen van een koppelveld

Wilt u een koppelveld laten recyclen door een bedrijf waar veel kennis op dit gebied aanwezig is? Dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met Intermilieu. We hebben mensen in dienst die als geen ander weten wat er bij komt kijken om het recyclen van een koppelveld niet alleen grondig en veilig, maar ook duurzaam te doen. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van alles wat met amoveren van een gebouw, terrein of object te maken heeft. Wij zorgen ervoor dat alles grondig wordt opgeruimd, maar ook dat de materialen die nog in goede staat krijgen een tweede leven krijgen. We werken hiervoor samen met een groot aantal bedrijven die dit verder realiseren voor ons.

We vinden het belangrijk om u een dienst te leveren waarbij u mag rekenen op kwaliteit en efficiency. We hebben mensen in dienst die alles weten van zowel elektriciteit als recyclen en die ervoor zorgen dat deze twee elementen goed met elkaar worden gecombineerd. We raden u dan ook aan om contact met ons op te nemen als u Intermilieu in wilt schakelen. We maken graag een afspraak met u om bij u langs te komen en de situatie te bekijken. Aan de hand hiervan maken wij een plan voor niet alleen het verwijderen van het koppelveld, maar ook het recyclen hiervan.

 
20210118_082757.jpg

Neem contact op

Heeft u een nieuw project in gedachten? Neem vandaag nog contact op om ervoor te zorgen dat uw werk goed wordt uitgevoerd.

Milieutechniek | Amoveertechniek

Havenstraat 29  Doetinchem

  • Facebook
  • LinkedIn