20210623_091918_edited.jpg

Renovatie sloop

Soms is een gebouw dusdanig verouderd, dat het het beste is als het gesloopt wordt. Vaak is dit dan toch zonde, omdat er met de constructie van het gebouw niks mis is. Renovatie sloop is dan de beste oplossing. De dragende constructie blijft staan, maar alle inpandige ruimten, muren, vloeren, kozijnen en wanden worden verwijderd. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om met nieuwe, extra draagmuren de indeling van het pand te veranderen. Renovatiesloop is een methode die we bij Intermilieu graag aanbieden. U bespaart dan op grondstoffen, wat niet alleen lagere kosten met zich meebrengt, maar ook beter is voor het milieu. Het scheelt daarbij ook tijd, omdat er niet eerst weer een geheel nieuwe constructie neer hoeft te worden gezet.

 
IMG20220110133143.jpg
De specialist op het gebied van renovatie sloop

Heeft u een gebouw waar grondig aan gerenoveerd moet worden? Is het daarbij eigenlijk het beste als alleen de dragende constructie blijft staan en dat verder alles wordt verwijderd. Dit proces heet renovatie sloop. Bij Intermilieu zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van een renovatiesloop. We nodigen u dan ook uit om contact met ons op te nemen als u een gebouw heeft dat aan een dusdanig grondige renovatie toe is. Sloop voor renovatie is een effectieve manier om ervoor te zorgen dat u een pand een tweede kans krijgt. Dit scheelt daarbij op kosten en is een duurzame manier van renoveren. Duurzaamheid staat bij Intermilieu dan ook voorop.

Als u een pand heeft dat volgens u in aanmerking komt voor renovatie sloop, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om de mogelijkheden hiervan met ons door te nemen. Intermilieu is een amoveerbedrijf dat duurzaamheid en het milieu hoog in het vaandel heeft staan. We raden u dan ook aan om ons in te schakelen als u wilt dat een pand duurzaam wordt gesloopt of gerenoveerd. Sloop voor renovatie is een perfecte oplossing die steeds vaker wordt gebruikt. Het is dan ook zonde om een goede constructie niet meer te gebruiken, terwijl deze nog jaren mee zou kunnen gaan.

 
20210118_082757.jpg

Neem contact op

Heeft u een nieuw project in gedachten? Neem vandaag nog contact op om ervoor te zorgen dat uw werk goed wordt uitgevoerd.

Milieutechniek | Amoveertechniek

Havenstraat 29  Doetinchem

  • Facebook
  • LinkedIn