20210623_091918_edited.jpg

Renovatie sloop project

Bij het renoveren of slopen van een pand moet aan veel zaken worden gedacht. Wat gaat het kosten? Hoe lang gaat het duren? Hoeveel overlast ontstaat er voor de omgeving? En wat is de impact van sloopwerkzaamheden op het milieu? Bij Intermilieu hebben we veel ervaring met het opzetten van een project waarbij renovatie en sloop met elkaar worden gecombineerd. Wij zorgen ervoor dat alles om de constructie heen wordt verwijderd, maar dat de constructie zelf gewoon blijft staan. De materialen die door ons worden verwijderd worden dan weer zoveel mogelijk hergebruikt. Zo willen we op een duurzame manier met ons werk omgaan en zo min mogelijk impact hebben op het milieu.

 
IMG20220110133143.jpg
Wilt u een renovatie sloop project opstarten?

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van sloopwerk, die voor u een renovatie sloop project op kan starten? Dan raden wij u aan om hiervoor contact op te nemen met Intermilieu. Wij hebben mensen in dienst die veel ervaring hebben met het opzetten van een project waarbij renovatie en sloop samengaan. In de basis betekent dit dat een pand gesloopt wordt, maar dat de constructie hierbij wel blijft staan. Dit scheelt tijd en kosten, waarbij er ook aan de duurzaamheid wordt gedacht. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om onze specialiteiten door te nemen.

Indien u meer wilt weten over wat Intermilieu voor u kan betekenen, raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen om uw vragen aan ons te stellen. U kunt hier ook meer informatie over vinden op de overige pagina’s van deze website. Intermilieu is gespecialiseerd in duurzaam slopen, maar heeft daarnaast ook veel kennis in huis op het gebied van milieutechniek. Zo kunt u er op rekenen dat het slopen en renoveren van een pand niet alleen maar duurzaam, maar vooral ook veilig gebeurt.

 
20210118_082757.jpg

Neem contact op

Heeft u een nieuw project in gedachten? Neem vandaag nog contact op om ervoor te zorgen dat uw werk goed wordt uitgevoerd.

Milieutechniek | Amoveertechniek

Havenstraat 29  Doetinchem

  • Facebook
  • LinkedIn