20210623_091918_edited.jpg

Vacature asbestsaneerder

Het werk van een asbestsaneerder is een verantwoordelijke functie. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat een gebouw helemaal asbestvrij wordt gemaakt. Hiervoor moet eerst worden gekeken waar de asbest zich bevindt en om welke soort asbest het gaat. Daarna kan jij ervoor gaan zorgen dat de asbest wordt verwijderd, zonder dat hier risico’s voor het milieu en de volksgezondheid bij ontstaan. Asbest is een stof die voor grote gezondheidsrisico’s kan zorgen. Vandaar ook dat wij graag willen zien dat jij je werk zo zorgvuldig mogelijk doet. Het werk van asbestsaneerder is een beroep dat zeker niet voor iedereen is. Is dit toch een beroep dat jij wil uitoefenen? Dan zien we jouw reactie op onze vacature voor asbestsaneerder tegemoet.

 
IMG20220110133143.jpg
Werken als asbestsaneerder

Het saneren van asbest is een karwei dat zorgvuldig en grondig moet gebeuren. Bij Intermilieu is asbestsanering een van onze specialiteiten. We zijn dan ook altijd op zoek naar mensen die dit werk perfect uit kunnen voeren. Ben jij op zoek naar een baan als asbestsaneerder? Dan raden we je aan om eens op onze website te kijken of hier een vacature voor asbestsaneerder te vinden is. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die dit beroep uitoefenen. We kijken daarbij zowel naar mensen die hier veel ervaring mee hebben, als nieuwkomers in het vak die graag hun bijdrage willen leveren aan onze werkzaamheden.

Als jij wil werken als saneerder van asbest, dan horen we graag van je. Ons bedrijf is professional op het gebied van duurzame milieutechniek. Wij zorgen ervoor dat gevaarlijke stoffen bij gebouwen worden verwijderd, zodat hier geen gezondheidsrisico’s bij kunnen ontstaan. Daarbij zijn we ook gespecialiseerd op het gebied van alles wat met amoveren van gebouwen te maken heeft. Wij zorgen ervoor dat een gebouw op duurzame wijze wordt ontmanteld, waarbij de impact die onze werkzaamheden hebben op het milieu zoveel mogelijk wordt beperkt.

 
20210118_082757.jpg

Neem contact op

Heeft u een nieuw project in gedachten? Neem vandaag nog contact op om ervoor te zorgen dat uw werk goed wordt uitgevoerd.

Milieutechniek | Amoveertechniek

Havenstraat 29  Doetinchem

  • Facebook
  • LinkedIn